DUNKIN' AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 32 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dunkin' Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 15:51 Great! Thank you!!!
25 dec 2022 om 19:15 Slecht! Niet gekregen wat wordt afgebeeld op de site! Misleidende informatie/ presentatie van de producten!
6 nov 2022 om 18:10 The only remark is with the presentation, they didn't have the vegan donuts i wanted but they send me others, the problem was we had no idea which ones were vegan and which ones normal... It was delicious but more attention to that next time.
28 aug 2022 om 13:50 Heerlijke donuts, uitstekende bezorging. Dik tevreden, zoals altijd!
1 aug 2022 om 16:02 Eten kwam ruim een half uur later dan de afgesproken bezorgtijd. Geen telefoontje, geen berichtje, niks. Dit vind ik heel onprofessioneel. De tijd via thuisbezorgd werd steeds weer langer.
23 jul 2022 om 17:11 Zooooo goed!! Heerlijk koude frappé en verse donut, op tijd bezorgd
14 jul 2022 om 22:48 Duurde best lang. Bestelling klopte helaas niet.
26 jun 2022 om 22:17 Ik heb 4x swirl nutella aangelikt alleen kreeg 2 andere donuts mee misschien dat het op was maar zou volgende keer fijn vinden als jullie mij had kunnen laten weten eerst voor dat ik andere donuts mee kreeg! Was lekker voor de rest!
22 jun 2022 om 21:35 Bestelling klopte, bezorgtijd was vertraagd. Prijzig voor een donut, maar wel erg lekker!
6 jun 2022 om 21:30 Top! Snel bezorgd!
6 jun 2022 om 9:42 We hebben twee uur gewacht dat was niet eens mogelijk om hier in te vullen maar letterlijk 2 uur gewacht op onze bestelling
2 jun 2022 om 20:53 Slecht. De helft van mijn bestelling is niet aangekomen en ben nog steeds niet gebeld.